recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Varkensrollade met hutspotgroenten uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
70 min
Ingrediënten
  • - appels (2 )
  • - versgemalen zwarte peper
  • - hutspotgroenten (1 kilo)
  • - tijmblaadjes (vers) (1 eetlepel)
  • - droge witte wijn (150 ml)
  • - boter (50 gram)
  • - grove mosterd (1 eetlepel)
  • - varkensfiletrollade (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Schil de appels en snijd ze in parten.
  • 2 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 3 Wrijf de rollade rondom in met mosterd en bak de rollade in een hapjespan met hete boter rondom bruin.
  • 4 Leg de rollade in een niet te grote braadslede.
  • 5 Roer de wijn met de tijm en wat zout en peper door het bakvet.
  • 6 Verdeel de groenten en appel rond de rollade en schenk de jus erover.
  • 7 Schuif de braadslede in de oven en braad de rollade en groenten in 50 minuten gaar.
  • 8 Lekker met aardappelpuree.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.