recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Varkensstoofpot met lentegroenten en couscous

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - platte peterselie (2 eetlepels)
  • - couscous (300 gram)
  • - vleesbouillon (200 ml)
  • - gele paprika (1 )
  • - rode paprika (1 )
  • - boswortelen (6 )
  • - ui (1 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - shoarmavlees (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak het vlees in een braadpan met olijfolie al omscheppend bruin en schep de grof gesnipperde ui, in stukken gesneden wortel en in stukken gesneden paprika erdoor.
  • 2 Strooi er wat peper over en schenk de bouillon erbij.
  • 3 Stoof het vlees met de groenten in 20 minuten zachtjes gaar.
  • 4 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen.
  • 5 Roer de grof gehakte peterselie door het vlees.
  • 6 Schep de couscous in diepe borden en schep het vlees met de groenten erop.