Ga naar de hoofdinhoud

Vega katsu met noodlesalade

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Bereid de eiernoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de currypasta 2 minuten aan in een steelpannetje. Voeg de pindakaas en kokosmelk toe en roer tot een gladde saus. Verwarm, maar breng niet aan de kook. Breng op smaak met wat zout. Spoel de boontjes af. Pers de limoen uit. Giet de noodles af en meng met de worteljulienne, edamamebonen en rode kool. Breng op smaak met wat zout en limoensap. Verhit de wok-olie in een koekenpan en bak hierin de vega-schnitzels in 2 minuten per kant goudbruin en knapperig. Neem uit de pan en snijd in reepjes. Verdeel de noodle salade over 4 borden en leg de reepjes vega-schnitzel erop. Lepel de pinda-currysaus erover.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 766 kcal
Eiwit 31 g
Koolhydraten 76 g
Vet 34 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden zomerrecepten