recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Viennetta biscuit caramel met mangosaus

Nagerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - viennetta biscuit caramel (1 )
  • - dadels (4 )
  • - versgeperst sinaasappelsap (50 ml)
  • - mango (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Snijd de helft van de mango in kleine blokjes.
  • 2 Pureer de rest van de mango met het sinaasappelsap tot een gladde saus.
  • 3 Halveer de dadels in de lengte en haal de pit eruit. Snijd de dadels in flinterdunne reepjes.
  • 4 Neem de Viennetta 5 minuten voor het serveren uit de diepvries.
  • 5 Schep de mangosaus in het midden van kleine borden en strijk de saus met een lepel over het bord uit.
  • 6 Snijd de Viennetta in plakken en leg op elk bord dakpansgewijs twee plakken in het midden. Verdeel de blokjes mango en de reepjes dadel eromheen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.