recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Viennetta met mango

Nagerecht
5 personen
20 min
Ingrediënten
  • - viennetta vanille (ola) (1 pak)
  • - carambola (stervrucht) (1 )
  • - sinaasappel (rasp en sap) (0.5 )
  • - verse munt (1 eetlepel)
  • - sinaasappellikeur (2 eetlepel(s))
  • - mango (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de munt in dunne reepjes.
  • 2 Schil de mango met een dunschiller en snijd plakken van 0.5 cm van de pit.
  • 3 Snijd de helft van de plakken in heel kleine blokjes en meng ze in een kommetje met de likeur, muntreepjes en sinaasappelrasp.
  • 4 Pureer de resterende plakken mango met het sinaasappelsap in de blender tot een gladde saus.
  • 5 Snijd voorzichtig de schil van de carambola weg en snijd de vrucht in dunne sterretjes.
  • 6 Snijd de Viennetta met een glad mes in plakken en leg ze dakpansgewijs op borden.
  • 7 Druppel de mangosaus rond het ijs en leg er kleine bergjes van het mangomengsel omheen.
  • 8 Garneer met de carambolasterretjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.