recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Vijgenreep met muesli en abrikozen

Bijgerecht
10 personen
15 min
Ingrediënten
  • - gedroogde abrikozen (100 gram)
  • - muesli (100 gram)
  • - sinaasappel (rasp en sap) (1 )
  • - gedroogde vijgen (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Halveer de vijgen.
  • 2 Knip de gedroogde abrikozen in stukjes.
  • 3 Doe de vijgen met het sinaasappelsap in de keukenmachine en meng alles tot een stevige puree.
  • 4 Doe de puree over in een kom en meng de muesli en stukjes abrikozen erdoor.
  • 5 Vorm de massa op een stuk bakpapier tot een rechthoek van 30 x 10 x 2 cm en snijd de koek daarna in repen van repen van 3 cm breed en 10 cm lang.
  • 6 Laat de repen drogen aan de lucht en verpak ze dan per stuk strak in plasticfolie.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.