recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Vispakketje met venkel en tomaat

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - klein stokbrood (1 )
  • - versgemalen zwarte peper
  • - verse oregano (4 eetlepels)
  • - tomaten (4 )
  • - toscaanse visfilet (500 gram)
  • - rode uien (2 )
  • - venkelknollen (2 )
  • - tafelaardappelen (8 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Schil de aardappelen.
  • 3 Halveer de venkelknollen.
  • 4 Snijd de aardappelen en venkel in flinterdunne plakjes.
  • 5 Snijd de uien in dunne ringen.
  • 6 Spreid 4 stukken bakpapier uit en leg de plakjes aardappel in het midden en verdeel de ui en venkel erover.
  • 7 Strooi er wat zout en peper over.
  • 8 Zorg voor een stuk vis per persoon.
  • 9 Leg de stukken vis erop met daarop de plakjes tomaat en oregano.
  • 10 Maal er nog wat peper boven.
  • 11 Vouw het bakpapier boven de vis tot pakketjes dicht.
  • 12 Bak de vispakketjes op de bakplaat in de oven in 20-25 minuten gaar.
  • 13 Serveer de pakketjes op borden en vouw ze open.
  • 14 Geef het stokbrood erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.