recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Volkorenbolletje met bietjes en casselerrib

Lunch
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - volkoren bolletjes (4 )
  • - zuivelspread met bieslook (1 bakje)
  • - veldsla (75 gram)
  • - casselerrib (100 gram)
  • - gekookt bietje (1 )
  • - balsamicoazijn (1 eetlepel(s))
  • - olijfolie (1 eetlepel(s))
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: snijd de gekookte bietjes in kleine blokjes.
  • 2 Meng de blokjes biet in een kom met de azijn en olijfolie en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met zuivelspread.
  • 4 Verdeel de veldsla over de onderkanten en leg de plakjes casselerrib er dubbelgevouwen op.
  • 5 Schep de bietjes erop en leg de bovenkant van de broodjes erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.