recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Volkorenbrood met zelfgemaakte eiersalade

Lunch
6 personen
15 min
Ingrediënten
  • - eieren (4 )
  • - mayonaise (2 eetlepels)
  • - yoghurt (2 eetlepel)
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - sneetjes volkorenbrood (6 )
  • - tomaten (2 )
  • - reepjes ham (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de eieren in acht minuten bijna hard.
  • 2 Laat ze schrikken en pel ze.
  • 3 Prak de eieren in een diep bord tot kleine stukjes.
  • 4 Knip het bieslook fijn en meng er de mayonaise, de yoghurt en wat zout en peper door.
  • 5 Snij de tomaten in kleine partjes.
  • 6 Smeer de spread op het brood en garneer het af met de partjes tomaat en reepjes ham.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.