recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Warme wrap met mais en tonijn

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - mais a 370 ml (1debeste) (1 blik)
  • - fijne roerbakgroenten a 400 gr (1 zak)
  • - tonijn in olijfolie (a 160 gram) (2 blikken)
  • - wrap tortilla's (6 wraps 370 g, mexican gold) (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Laat de mais uitlekken.
  • 2 Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron.
  • 3 Schenk de olie uit de helft van de tonijn blikjes in de wok.
  • 4 Laat de tonijn uit het andere blikje uitlekken.
  • 5 Verwarm de tonijnolie in de wok en roerbak de groente 3-4 minuten.
  • 6 Schep de maïskorrels en de tonijn erdoor en verwarm dit mengsel al roerende 2-3 minuten.
  • 7 Schep op elke tortilla een reep van het maïs-tonijnmengsel.
  • 8 Rol de tortilla’s stevig op en snijd de wraps schuin door.
  • 9 Leg op elk bord een vierde van de halve wraps.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.