recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Warme wraps met tonijn

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - tomaten (in partjes) (6 )
  • - veldsla (75 gram)
  • - geroosterde paprika's (pot) (4 )
  • - griekse yoghurt (150 ml)
  • - wraptortilla's (25 cm) (6 )
  • - bladpeterselie fijngehakt (3 eetlepels)
  • - zwarte olijven zonder pit, fijn gehakt (50 gram)
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - ui (gesnipperd) (1 grote)
  • - tonijn (op olie) (2 blikjes)
Bereidingswijze
  • 1 Schenk de olie van een blikje tonijn in een hapjespan en fruit hierin de ui zachtjes glazig.
  • 2 Laat het andere blikje tonijn goed uitlekken.
  • 3 Schep de tonijn, kappertjes, olijven en peterselie door de ui.
  • 4 Voeg wat zout en versgemalen zwarte peper toe en warm de tonijn 2-3 minuten zachtjes door.
  • 5 Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron.
  • 6 Bestrijk de tortilla’s royaal met Griekse yoghurt en snij de paprika’s in repen.
  • 7 Maak op elke tortilla een dikke streep van paprikarepen en het tonijnmengsel en rol de tortilla’s stevig op.
  • 8 Snijd de tortillawraps schuin doormidden.
  • 9 Verdeel de veldsla over de borden en leg de wraps en tomaatpartjes erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.