Ga naar de hoofdinhoud

Watermeloen-Munt slush

8 personen Eenvoudig 255 minuten Tussendoortje

Ingrediënten

8 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de schil van de watermeloen en snijd de meloen in blokken. Hak 3/4e van de munt fijn, houd de rest achter voor de garnering. Doe de meloen en gehakte munt met de agavesiroop in de kom van een blender. Pers de citroen erboven uit. Pureer tot een glad mengsel. Schenk het watermeloenmengsel in een platte metalen bak (een ovenschaal bijvoorbeeld) en zet in de diepvries. Haal de bak een uur uit de diepvries en haal de ijskristallen los met een vork. Roer de slush goed door, en zet terug. Herhaal dit elk half uur, tot de hele bak uit ijskristallen bestaat. Schep voor het serveren de slush nog eens door met een vork. Verdeel over 8 gekoelde glazen en serveer met de overgebleven munt.
Aanvullende benodigdheden - blender of staafmixer
Voedingswaarden (per portie)
Energie 67 kcal
Eiwit 1 g
Koolhydraten 15 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden ijsjerecepten