recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Waterzooi van zalm/ kipbraadsticks

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - wortel(en) (6 )
  • - bleekselderij (4 stengels)
  • - uien (2 )
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - zalmfilet (200 gram)
  • - sugarsnaps (200 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - visbouillon (van tabletten) (400 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Serveer het gerecht in diepe borden met volkorenbrood erbij.
  • 2 Voorbereiding: Schil de wortelen en snijd in stukken van 2cm; Snijd de bleekselderij in stukken van 2 cm; Snijd de uien in partjes; snijd de zalmfilet in grove stukken;.
  • 3 Verdeel de stukken wortel, bleekselderij en ui in een hapjespan en strooi er de kruiden en peper naar smaak over.
  • 4 Leg de zalm/kip en de sugarsnaps ertussen en sprenkel de olijfolie erover.
  • 5 Schenk de bouillon erbij en breng het geheel op matig hoog vuur aan de kook.
  • 6 Laat de vis en groenten in 10-15 minuten zachtjes tegen de kook aan gaar worden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.