recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Witte bonenpuree met geitenkaas

Bijgerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - pitabroodjes of rauwe groenten
  • - zwarte olijven, grofgehakt (50 gram)
  • - geitenkaas, verkruimeld (100 gram)
  • - knoflook (fijngehakt) (1 teen)
  • - ui (gesnipperd) (1 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - witte bonen (350 g) (1 pot)
Bereidingswijze
  • 1 Spoel de witte bonen in een vergiet onder koud water en laat ze goed uitlekken.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de gesnipperde ui en fijngehakte teen knoflook zachtjes glazig.
  • 3 Pureer de witte bonen met het uimengsel in de keukenmachine en verwarm dit mengsel opnieuw in de hapjespan.
  • 4 Schep er de verkruimelde verse geitenkaas en grof gehakte zwarte olijven door en serveer de warme dip in een schaaltje met geroosterde puntjes pitabrood of rauwe groenten om te dippen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.