recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Wrap met zalm

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - kerstomaatjes (250 gram)
  • - veldsla (75 gram)
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - romainesla (1 krop)
  • - wraptortilla's (4 )
  • - verse dille (fijngeknipt) (2 eetlepels)
  • - bosuitje (1 )
  • - mayonaise (5 eetlepels)
  • - roze zalm (2 blikjes)
Bereidingswijze
  • 1 Laat de zalm goed uitlekken.
  • 2 Hak het bosuitje fijn.
  • 3 Maak in een kom de zalm los en meng viervijfde van de mayonaise met de bosui en dille erdoor.
  • 4 Breng de zalmsalade op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
  • 5 Bestrijk de tortilla's dun met mayonaise en verdeel er wat reepjes sla over.
  • 6 Schep in het midden een reep zalmsalade en rol de tortilla's op tot wraps.
  • 7 Snijd de wraps schuin doormidden.
  • 8 Meng in een kom 1 eetlepel mayonaise met het citroensap en wat peper en schep de rest van de sla, de veldsla en de tomaatjes erdoor.
  • 9 Verdeel de sla over vier borden en leg de wraps erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.