recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Wraps met gegrilde kip

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - ijsbergsla (0.5 krop)
  • - wraptortilla's (25 cm) (8 )
  • - halfvolle mayonaise (2 eetlepels)
  • - peterselie (fijngehakt) (2 eetlepels)
  • - bosuitje (1 )
  • - bleekselderij (2 stengels)
  • - rode paprika (1 )
  • - maïskorrels (uit blik) (300 gram)
  • - zonnebloemolie (2 eetlepels)
  • - kipfilet (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de paprika en de bleekselderij in kleine blokjes.
  • 2 Snijd de bosuitjes in ringetjes.
  • 3 Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
  • 4 Snijd de kipfilets schuin in lange plakken van 2 cm dik.
  • 5 Kruid ze met zout en peper en schep ze om met de olie.
  • 6 Bak de plakjes kip in een grillpan op matig hoog vuur in 4-6 minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.
  • 7 Meng in een kom de maïskorrels met de paprika, bleekselderij, bosui, peterselie, mayonaise en wat zout en peper.
  • 8 Verwarm de tortilla's volgens de gebruiksaanwijzing, zodat ze wat soepeler worden.
  • 9 Verdeel de slareepjes over de tortilla's en schep op elke tortilla een reep van de maïssalade.
  • 10 Leg hierop de plakjes gegrilde kip.
  • 11 Rol de tortilla's stevig op tot wraps en snijd ze schuin door.
  • 12 Verdeel de resterende slareepjes op een schaal en leg de wraps erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.