recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Wraps met verse zalmsalade

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - gemengde sla (300 gram)
  • - tortillawraps (300 gram)
  • - dille (2 eetlepels)
  • - rode ui (1 )
  • - yoghurtdressing (5 eetlepels)
  • - boter (1 eetlepel)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - citroensap (1 eetlepel)
  • - verse zalmfilet (250 gram)
  • - sperziebonen (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd e sperziebonen in stukken.
  • 2 Kook de sperziebonen in 8-10 minuten beetgaar.
  • 3 Wrijf de zalm in met zout, peper en citroensap en smoor de filets in een pan met gesmolten boter in 8 minuten afgedekt zachtjes gaar.
  • 4 Snipper de ui heel fijn.
  • 5 Verdeel de zalm in de pan met een vork in stukjes en meng er 3 eetlepels dressing en de ui en dille door.
  • 6 Schep de zalmsalade op de tortilla's, rol ze op en snijd ze schuin door.
  • 7 Verdeel de sla en sperziebonen over diepe borden, druppel er wat dressing over en leg de tortilla's erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.