recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Zalmpakketjes

Fusion
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - boter (10 g)
  • - zalmfilet (4 stukken)
  • - rode uien (2 stuks)
  • - haricots verts (200 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de rode uien in dunne partjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 3 Kook de haricots verts in 4-6 minuten beetgaar, laat ze goed uitlekken.
  • 4 Verdeel de boontjes en ui over 4 stukken bakpapier.
  • 5 Wrijf de zalm in met zout en peper en leg ze met een klontje boter op de groente.
  • 6 Vouw de het bakpapier tot pakketjes dicht en verwarm ze 20-25 minuten in de oven.
  • 7 Zet de pakketjes op borden, vouw ze open en schenk wat saus over de vis.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.