recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Zoete soufflé met aardbeiensalade

Nagerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - verse munt
  • - slagroom uit een spuitbus
  • - eieren (4 )
  • - fijne tafelsuiker (100 gram)
  • - bessenjenever (2 eetlepels)
  • - aardbeien (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de aardbeien in plakjes.
  • 2 Meng de aardbeien met de bessenjenever en een paar eetlepels suiker.
  • 3 Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • 4 Splits de eieren en klop in een kom de eiwitten met de resterende suiker met de handmixer zo stijf dat er pieken blijven staan.
  • 5 Spatel de dooiers erdoor.
  • 6 Verdeel de massa in de ovenschaaltjes en laat de souffleetjes in de oven in 8-10 minuten rijzen en licht kleuren.
  • 7 Schep de aardbeien erop en garneer met een toef slagroom en een toefje munt.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.