recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Zoetzure perziksaus

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - halve perziken (uit blik) (4 stuks)
  • - tomaatblokjes (uit blik) (400 g)
  • - bruine suiker (2 eetlepels)
  • - citroen (1 stuks)
  • - knoflook (1 teen)
  • - ui (1 stuks)
  • - (roerbak)olie (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snipper de ui; Hak de knoflook fijn; Pers de citroen en bewaar het sap; Snijd de halve perziken (uit blik) in schijfjes.
  • 2 Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de ui met knoflook en sambal zachtjes aan.
  • 3 Roer het citroensap met de bruine suiker en tomaatblokjes erdoor en laat dit 5-8 minuten zachtjes sudderen.
  • 4 Schep de schijfjes perzik erdoor en warm de saus nog even door.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.