recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Zomerfruit brownies

Nagerecht
6 personen
45 min
Ingrediënten
  • - blauwe bessen (1 bakje)
  • - bramen (1 bakje)
  • - eieren (4 )
  • - bloem (100 gram)
  • - cacao (75 gram)
  • - vanillesuiker (1 zakje)
  • - suiker (200 gram)
  • - boter (100 gram)
  • - extra pure chocolade (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven op 175°C.
  • 2 Breek de chocolade in stukjes.
  • 3 Bekleed de vorm met bakpapier.
  • 4 Laat in een steelpan de chocolade en boter op zacht vuur al roerende smelten.
  • 5 Meng in een kom de suiker, vanillesuiker, cacao, bloem en een snufje zout.
  • 6 Roer het chocolademengsel en de eieren door het bloemmengsel tot het een stevig beslag wordt.
  • 7 Schep het beslag in de bakvorm en strijk het gelijkmatig uit.
  • 8 Verdeel de bramen en blauwe bessen erover en duw het fruit iets in het beslag.
  • 9 Schuif de vorm een richel onder het midden in de oven en bak de cake in 20-25 minuten gaar.
  • 10 Laat de cake in de vorm afkoelen en snijd de koek in 25 stukjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.