Scholenwedstrijd

Scholenwedstrijd

Goed ontbijten, verantwoord snoepen en gezond eten zijn heel belangrijk. Daarom dagen wij alle basisscholen in IJmuiden uit mee te doen aan een wedstrijd waarin bewegen en gezond eten centraal staan: niet alleen in de opdracht, maar ook in de prijzen! Aanleiding is de opening van DekaMarkt World of Food op donderdag 6 juli om 9.00 uur. In deze mooie nieuwe winkel is vers echt vers. Met zorg geselecteerd, dagelijks vers geleverd en zoveel mogelijk van Nederlandse bodem.

Wat moet je doen?
Maak met je school minimaal 1 liedje, gedicht, dansje, een toneelstukje of iets anders creatiefs waarin de thema’s DekaMarkt, naam van de school en gezond eten zijn verwerkt. Meerdere filmpjes per school mag natuurlijk altijd! Neem het eindresultaat op en upload dit in onderstaand formulier. Vul alle gevraagde gegevens in. Zorg ervoor dat de bijdrage uiterlijk vrijdag 23 juni 12.00 uur binnen is.

Wat kun je winnen?
De drie beste inzendingen krijgen een prijs.

 

Meedoen?
Laat uiterlijk vrijdag 2 juni weten of jullie school een of meerder filmpjes gaat insturen. Stuur hiervoor een mail naar marketing@detailresult.nl.

Gewonnen?
Prijswinnaars krijgen uiterlijk 28 juni bericht. DekaMarkt faciliteert het busvervoer vanaf de school naar de Zeewijkplein 1.

Voorwaarden?
Lees hier
de actievoorwaarden

 

Uploaden van video kan hieronder.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Schoolnaam
Groep*
Schooladres*
Telefoonnummer*
Upload filmpje
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.