Scholenwedstrijd

Scholenwedstrijd

 

Welke school durft de uitdaging aan en maakt kans op een fruit abonnement?

Goed ontbijten, verantwoord snoepen en gezond eten zijn heel belangrijk. Daarom dagen wij alle basisscholen in Apeldoorn uit mee te doen aan een wedstrijd waarin bewegen en gezond eten centraal staan: niet alleen in de opdracht, maar ook in de prijzen! Aanleiding is de opening van DekaMarkt World of Food op donderdag 27 oktober om 15.00 uur. In deze mooie nieuwe winkel is vers echt vers. Met zorg geselecteerd, dagelijks vers geleverd en zoveel mogelijk van Nederlandse bodem.

 Wat moet je doen?

Maak met je school minimaal 1 liedje, gedicht, dansje, een toneelstukje of iets anders creatiefs waarin de thema’s DekaMarkt, naam van de school en gezond eten zijn verwerkt. Meerdere filmpjes per school mag natuurlijk altijd! Neem het eindresultaat op en upload dit in het formulier hieronder. Vul alle gevraagde gegevens in. Zorg ervoor dat de bijdrage uiterlijk dinsdag 25 oktober 10.00 uur binnen is.

Wat kun je winnen?

De drie beste inzendingen krijgen een prijs.

Meedoen?

Laat uiterlijk donderdagochtend 13 oktober weten of jullie school een of meerder filmpjes gaat insturen. Stuur hiervoor een mail naar persvoorlichting@detailresult.nl

Gewonnen?

Prijswinnaars krijgen uiterlijk woensdag 26 oktober bericht. DekaMarkt faciliteert het busvervoer vanaf de school naar de Vlijtseweg.

Meet & greet met Julianatoren mascottes:

Jul en Julia Alle kinderen die op donderdag 27 oktober naar de opening komen worden verwelkomd door Julianatoren mascottes Jul en Julia.

Voorwaarden?

Lees hier de actievoorwaarden

 

Uploaden van video kan hieronder.

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Schoolnaam
Groep*
Schooladres*
Telefoonnummer*
Upload filmpje
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.