Er staan nog geen producten op je lijst Ga naar Boodschappen om producten toe te voegen aan je lijst
0
Deze week gratis M&M's & Friends

Extra's bij je Kerstboodschappen!

Deze week ontvang je bij jouw online bestelling gratis M&M's & Friends!

Je hebt bijna korting!

Bij een bestelling vanaf € 70,- ontvang je € 1,- korting op de bezorgkosten!

Bekijk snel ons assortiment voor jouw voorraadkast

Deka Mobiel - Tarieven & verbruik
De enige prepaid met gratis belminuten, SMS-jes of MB's bij de boodschappen

Vragen over tarieven & verbruik

Klik hieronder om alle tarieven Deka Mobiel te bekijken. Tarieven Deka Mobiel.

Wat voor soorten belbundels zijn er?

Er zijn drie belbundels. Je kunt een belbundel bestellen door ‘Bel 50’, ‘Bel 100’ of ‘Bel 200’ te SMS-en naar 101. De belbundel is 30 dagen geldig. Na het bestellen van de bundel krijg je direct een bevestiging. Is de bundel bijna op? Dan krijg je hiervan per sms een notificatie. Er kan maar 1 belbundel actief zijn.

Bel 50 is belminuten voor €2,85.
Bel 100 is belminuten voor €4,65.
Bel 200 is belminuten voor €5,59.

Je krijgt een gratis notificatie SMS wanneer de belbundel nog 30 minuten over heeft. Als de belbundel helemaal op is, krijg je nogmaals een gratis notificatie SMS.

Welke gesprekken worden afgerekend middels de belbundel?

Gesprekken binnen Nederland naar Nederlandse, vaste of mobiele nummers vallen binnen de belbundel. Ook het bellen naar jouw voicemail valt binnen de belbundel. Gesprekken naar of in het buitenland en gesprekken naar 0900- of servicenummers vallen niet binnen de belbundel. Deze gesprekken worden dus betaald via het reguliere tarief

Wat voor soorten smsbundels zijn er?

Er zijn twee smsbundels. Je kunt een smsbundel bestellen door ‘Sms 50’ of ‘Sms 150’ te SMS-en naar 101. De smsbundel is 30 dagen geldig. Na het bestellen van de bundel krijg je direct een bevestiging. Is de bundel bijna op? Dan krijg je hiervan per SMS een notificatie. Er kan maar 1 belbundel actief zijn.

SMS 50 is 50 SMS-jes voor €1,95.
SMS 150 is 150 SMS-jes voor €3,75.

Welke SMS-jes worden afgerekend middels de smsbundel?

SMS-jes binnen Nederland naar Nederlandse mobiele nummers vallen binnen de smsbundel. SMS-jes naar of in het buitenland en gesprekken naar 0900- of servicenummers vallen niet binnen de smsbundel. Deze SMS-jes worden dus betaald via het reguliere tarief.

Je krijgt een gratis notificatie SMS wanneer uw smsbundel nog 30 SMS'jes over heeft. Als het smsbundel helemaal op is, krijg je nogmaals een gratis notificatie SMS.

Wat kost een databundel?

Een dagbundel kost € 2,99. Hiermee kunt u 24 uur internetten tot een maximum van 100 MB. Een maandbundel met 250 MB kost € 6,99, maandbundel met 500 MB kost € 9,99 en maandbundel met 1000 MB kost € 14,99. Hiermee kan je 30 dagen internetten tot een maximum van 250 MB, 500 MB of 1000 MB. Een dagbundel koop je door ‘data dag’ te sms’en naar 101. Een maandbundel koop je door ‘data 250’, ‘data 500’ of ‘data 1000’ te sms’en naar 101. Het versturen van deze sms is gratis. Er kan maar 1 belbundel actief zijn.

Let op! wanneer de databundel vervallen of overschreden is, kan je blijven internetten. Je internet dan tegen het reguliere tarief. Dit brengt hoge kosten met zich mee. Het reguliere tarief kan je zien bij tarieven. Het verlopen van de databundel betekent dus niet dat het internet automatisch uitgeschakeld wordt.

LET OP: De databundel is alleen bruikbaar binnen de EU.

Hoe kan ik mijn verbruik controleren?

DekaMobiel is een van de weinige prepaid providers met de mogelijkheid om het verbruik te bekijken.

Wanneer je inlogt op ‘MijnDekaMobiel’ en vervolgens de tab ‘Gebruiksoverzicht’ opent kan je een periode selecteren. Al je verbruik van de geselecteerde periode verschijnt dan op de persoonlijke ‘MijnDekaMobiel’ pagina.

Beltegoed te snel op?

Meest voorkomende is dat er gebruik is gemaakt van Mobiel Internet zonder een databundel te activeren. Dit brengt snel hoge kosten met zich mee. Ook kan het zijn dat de simkaart een halfjaar of jaar niet gebruikt is waardoor de simkaart blokkeert en het beltegoed komt te vervallen. Het beltegoed is vanaf het moment van opwaarderen 1 jaar geldig.

Via ‘Mijn DekaMobiel’ kan het verbruiksoverzicht opgevraagd worden. Zo kan je nagaan waar het beltegoed aan is besteedt. Neem contact op met de helpdesk van DekaMobiel als je nog verdere vragen hebt.

Tips om het Mobiel Internet verbruik te beperken:

Haal minder vaak updates op of schakel automatische updates helemaal uit. Haal alleen updates binnen alleen op het moment dat er een wifi verbinding is of voldoende MB’s in de  bundel heeft.

Zet de automatische synchronisatie van de apps uit. Bij sommige apps kan je instellen dat er minder data verbruikt wordt. Na het gebruik van een app blijft deze meestal op de achtergrond actief. Dit kost veel energie, maakt de telefoon langzamer en kan soms alsnog veel MB’s verbruiken (sluipverbruik). Sluit apps en verbindingen daarom direct na gebruik af.

Maak zoveel mogelijk gebruik van een Wifi-verbinding bij het streamen en bekijken van foto’s, muziek of video’s. Ook bij het up- of downloaden van bestanden is een WIFI-verbinding aan te raden.

Controleer het tegoed en verbruik regelmatig via *101# of via ‘Mijn DekaMobiel’ om tijdig voor een nieuwe bundel of voldoende beltegoed te zorgen.

De meeste smartphones hebben een optie voor databeheer. Door databeheer te gebruiken kan je het verbruik van mobiel internet middels door jezelf ingestelde limieten overzien. Wij adviseren om de handleiding van de mobiel toestel hierover te raadplegen.

Om nog beter het dataverbruik te overzien, kan je een databeheer app downloaden via de Google Play store(Android) of de App store(Apple). In de meeste gevallen zijn de databeheer apps met een waardering 4.0 of hoger zeer geschikt voor gebruik.