Deka Mobiel - Home
! Let op: DekaMobiel stopt per 31 december 2020. Vanaf 1 januari 2020 is het daarom niet meer mogelijk om tegoed op te waarderen of punten te sparen!

DekaMobiel gaat stoppen

Wat gaat er gebeuren?

Op 31 december 2020 stopt DekaMobiel definitief. Vanaf heden kun je daarom geen starterspakket van DekaMobiel meer aanschaffen en vanaf 1 januari 2020 stopt de mogelijkheid om prepaid tegoed op te waarderen of prepaid credits te sparen.

 

Waarom?

Door de snelle ontwikkelingen op de telecommarkt en de veranderde vraag naar mobiele telefonie, kunnen we in de toekomst niet meer aan de hoge servicegraad voldoen die je van ons gewend bent. Daarom hebben we het besluit moeten nemen aan het eind van 2020 te stoppen met het aanbieden van DekaMobiel.

 

En nu?

Van 1 januari 2020 is het niet meer mogelijk om prepaid credits te sparen en prepaid beltegoed op te waarderen. In 2020 is het nog wel mogelijk om:

  • Het huidige tegoed op je simkaart te gebruiken
  • Te profiteren van onze scherpe tarieven
  • Prepaidcredits over te zetten naar andere gebruikers
  • Maandbundels aan te schaffen tot 1 december 2020
  • Dagbundels aan te schaffen tot 30 december 2020

 

Tevens gaat DekaMobiel over van het Vodafonenetwerk naar het KPN netwerk.

 

Uniek overstap aanbod

Wij waarderen je als DekaMobiel gebruiker en hebben daarom een uniek overstap aanbod naar Lebara inclusief een vergoeding van maar liefst €55 bestaande uit een vergoeding van de overstapkosten (€15) en een DekaMarkt cadeaukaart t.w.v €40! Voor meer informatie ga naar www.dekamarktsimonly.nl.

Meer weten?

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice via het contactformulier