Hoofdgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de geitenkaas in plakken van 2 cm dik. Snijd de watermeloen in parten. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Stap 2 Snijd de avocado in parten. Stap 3 Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af. Stap 4 Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kipreepjes 3 minuten zodat deze warm zijn. Stap 5 Verdeel de geitenkaas over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 7 minuten in de oven tot de geitenkaas goudbruin kleurt. Stap 6 Meng de parelcouscous, raapstelen, avocado en watermeloen tot een salade. Stap 7 Verdeel de salade over de borden. Garneer met de kipreepjes en geitenkaas.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 343 kcal
Eiwit 21.1 g
Koolhydraten 25.1 g
Vet 16.5 g
Waarvan verzadigd 5.3 g