Ingrediënten
4 personenBereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Week de dadels in lauwwarm water voor 10 minuten. Mix de haverzemelen met de dadels, de helft van de amandelen, de kokosolie en de honing tot een geheel. Vet de muffinvorm in met 1 el vloeibare boter en verdeel het haverbeslag over de muffinvorm. Plaats de muffinvorm in de voorverwarmde oven en bak voor 15 minuten tot goudbruin. Haal uit de oven en laat de havermoutbodem afkoelen. Schaaf intussen de overige amandelen met een grove rasp. Verdeel de slagroom, frambozen en aalbessen over de havermoutbodem. Garneer de taartjes met de paaseitjes.
Aanvullende benodigdheden - mixer- muffinvorm met 6 holtes
Voedingswaarden (per portie)
Energie 320 kcal
Eiwit 5.5 g
Koolhydraten 24.2 g
Vet 21.4 g
Waarvan verzadigd 11.5 g