Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 170⁰C. Stap 2 Maal 150 gram havervlokken in een keukenmachine tot meel. Smelt de kokosolie in een steelpannetje. Stap 3 Hak de hazelnoten fijn en meng met het havermeel, de kokosolie en ⅔ van de honing honing tot een deeg. Kneed tot een deegbal. Stap 4 Bekleed de springvorm met bakpapier. Stap 5 Verdeel het deeg over de bodem en druk aan met de achterkant van een lepel. Zorg dat de hele bodem bedekt is en aan de randen zo’n 1 cm omhoog komt. Stap 6 Bak de taartbodem in 25 minuten goudbruin en knapperig in de oven. Stap 7 Laat de taartbodem helemaal afkoelen en vul daarna met de Arla Griekse yoghurt lactofree. Maak af met de overgebleven honing en het fruit.
Aanvullende benodigdheden - ronde taartvorm of springvorm (ø 24-26 cm)- bakpapier- keukenmachine
Voedingswaarden (per portie)
Energie 798 kcal
Eiwit 14.6 g
Koolhydraten 67 g
Vet 49.8 g
Waarvan verzadigd 26.9 g