Mango citrus ijs

4 personen Eenvoudig 10 minuten Tussendoortje

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Rasp de schil van de limoen en pers de limoen uit. Pers het sap uit de sinaasappel. Doe de bevroren mango met de banaan en het sap van de limoen en de sinaasappel met een mespuntje zout in de keukenmachine. Schep de massa om met een spatel en voeg terwijl de keukenmachine draait de kokosmelk en de kaneel toe. Mix het tot een gladde en romige saus. Schep het limoenrasp erdoor en serveer direct. Of laat het ijs opstijven in de vriezer in een luchtdichte verpakking. Je kunt het ijs tot twee weken in de vriezer bewaren.
Aanvullende benodigdheden
Voedingswaarden (per portie)
Energie 277 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 37 g
Vet 12 g
Waarvan verzadigd 9 g
Trefwoorden vegetarischveganistischreceptenzomerijscitrus
'