Ga naar de hoofdinhoud

Naanbrood met tandoorikip

4 personen Gemiddeld 15 minuten Lunch

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de naanbroden in de oven af volgens de aanwijzingen en laat ze afkoelen. Snijd intussen de kipfilet in dunne plakjes, halveer deze zo nodig in de lengte. Meng de reepjes met de tandoorikruiden of kerriepoeder. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Bak de kip en paprika op matig hoog vuur in 6-8 minuten al omscheppend bruin en gaar. Laat afkoelen. Meng het kipmengsel in een afsluitbare kom met mayonaise, Griekse yoghurt, bosui en zo nodig wat zout. Halveer de naanbroden, snijd ze open en vul de helften met veldsla en kipsalade.
Aanvullende benodigdheden - plasticfolie
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden onthegobroodrecepten