Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pasta met paddenstoelen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pasta met paddenstoelen
Stap 1
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes en scheur de oesterzwammen in reepjes. Snijd de tomaatjes in kwarten.
Stap 2
Verhit de olijfolie in een koeken- of hapjespan en bak de ui 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur in 5 minuten goudbruin.
Stap 3
Voeg de knoflook, oesterzwammen en dragon toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de mascarpone erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang wat van het kookvocht op.
Stap 5
Schep de pasta met 4 el kookvocht door de paddenstoelensaus en garneer met de rucola en tomaatjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie516 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten38 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd17 g
Trefwoorden
