Ga naar de hoofdinhoud

Skyr met druiven en crunch van havermout

4 personen Eenvoudig 15 minuten Ontbijt

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Hak de hazelnoten in grove stukken. Rooster de havermout en hazelnoten in een droge koekenpan al omscheppend goudbruin. Roer de ahornsiroop erdoor en neem de pan meteen van het vuur. Verdeel het mengsel direct met een spatel over het bakpapier en laat afkoelen. Halveer de druiven. Schep de skyr in kommen en meng de druiven erdoor. Maak de crunch zo nodig met een vork wat fijner. Strooi de crunch over de skyr.
Aanvullende benodigdheden - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden (per portie)
Energie 255 kcal
Eiwit 16 g
Koolhydraten 33 g
Vet 6 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden ontbijtreceptenhavermoutontbijtherfstontbijt