Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Griekse salade met gemarineerde komkommer en fetaroom
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Griekse salade met gemarineerde komkommer en fetaroom
Stap 1
Verkruimel de feta boven de yoghurt en pureer met de staafmixer.
Stap 2
Scheur de pitabroodjes in grove stukken. Verhit een laagje olie in de koekenpan en bak hierin het pitabrood krokant en goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 3
Schep de tomaat en ui in een grote schaal om met de olijven en gemarineerde komkommer. Maal wat zout en peper erover en bestrooi met de pitacroutons. Lepel wat fetaroom op de salade en bestrooi met de munt. Serveer met de rest van de croutons en fetaroom.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
- - staafmixer
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie365 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten31 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd7 g
