Ga naar de hoofdinhoud

Waar proosten we vandaag op?

Een verjaardag vieren of zomaar een mooie zomerdag: er is altijd wel een goede reden om te proosten. En omdat je dat natuurlijk het liefst doet in een stijlvol glas, spaar je nu bij DekaMarkt voor de schitterende collectie glazen van L’Atelier du Vin. Allemaal van restaurantkwaliteit én met kortingen die oplopen tot 88%.

Zo spaar je lekker snel

  • Van 1 mei t/m 9 juli 2022 krijg je 1 glaszegel bij elke 5 euro aan boodschappen: ook als je online shopt.
  • Bij 15 zegels heb je al een volle spaarkaart die je kunt inleveren voor torenhoge kortingen.
  • Let op de wekelijkse actieproducten: daarop krijg je extra zegels.
  • Je kunt je volle spaarkaarten t/m 16 juli 2022 inleveren.
  • OP = OP

Extra glaszegels

bij deze actieproducten

Naar alle acties met extra glaszegels Klik hier

Volle spaarkaart? Volle glazen!

Lever je volle spaarkaart bij de kassa in en vraag meteen een nieuwe of download de spaarkaart hier. Zo spaar je supersnel al het glaswerk en de wijnaccessoires van L’Atelier du Vin bij elkaar.

L’Atelier du Vin is voor fijnproevers

Als je sinds 1926 gespecialiseerd bent in het maken van glaswerk en wijnaccessoires, dan ben je een echte kenner. En daarom krijg je de optimale geur- en smaakbeleving van wijn als je uit een glas van L’Atelier du
Vin drinkt. Witte- en rode wijnglazen bij elkaar gespaard? Dan ga je natuurlijk door voor de champagneglazen, longdrink- en waterglazen.

Witte wijnglazen

Een mooie Sauvignon, Riesling, Verdejo of Chardonnay in huis gehaald? De extra dunne rand van deze chique glazen van kristallijn zorgt voor de ultieme drinkervaring.

Rode wijnglazen

In deze sublieme glazen van kristallijn komt elke Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah of Pinot Noir maximaal tot z’n recht. Laat je de wijn nog even walsen in het glas?

Champagneglazen

Geslaagd, jarig of gewoon zin om een feestje te bouwen? Deze ingetogen champagneglazen zijn altijd in voor een fles bubbels. Laat de glazen maar klinken!

Maak het makkelijk

Voeg je glas toe aan je bestelling. De actieprijs wordt aan de deur berekend bij inlevering van een volle spaarkaart.

Tot wel 88% korting

Bij inlevering van 1 volle spaarkaart

Korting bij inlevering volle spaarkaart Bekijk alle spaaritems

Waterglazen

Een exotische (non) alcoholische cocktail of verfrissend water voor bij de wijn? Deze waterglazen zijn multifunctioneel en net zo stijlvol als de rest van het glaswerk.

Longdrinkglazen

Op zomerse dagen met veel ijsblokjes erin: met dit slanke longdrinkglas voor frisdrank of een (non) alcoholische cocktail les je je dorst op een elegante manier.

Decanter

Een decanter is fraai en functioneel. Met deze elegante decanteerkaraf steel je de show, maar hij is ook nog eens hartstikke functioneel. Door een fles wijn over te schenken in deze decanter, geef je hem meer zuurstof. Hierdoor komen alle aroma’s vrij en opent de de wijn zich. De ultieme smaaksensatie!

Imponeer met een wijn accessoireset

Dit zijn de perfecte accessoires voor het professioneel openen en schenken van al je wijnen. En het beste nieuws: je hebt maar één spaarkaart nodig voor de kurkentrekker, wijnschenker én foliesnijder (plus vervangende spiraal). Een onmisbare set voor elke wijnpro!

Het geheim achter L’Atelier du Vin

Door jarenlang wijnboeren te bestuderen, ontdekten de wijn-specialisten van L’Atelier du Vin uiteindelijk het geheim waaraan het perfecte glas moet voldoen. De vorm, het materiaal en de dikte van de rand… alles is tot in detail uitgedacht en ontworpen. In Frankrijk zelf. Voor en door fijnproevers

Veelgestelde vragen

Ontvang ik ook spaarzegels bij mijn online bestellingen?
Jazeker, ook als je jouw boodschappen laat thuisbezorgen ontvang je hierbij spaarzegels.

Zijn de glazen geschikt voor gebruik in de vaatwasser?

Ja, de glazen kunnen in de vaatwasser. Het wordt geadviseerd om, bij gebruik in de vaatwasser, de glazen niet warmer dan op 55 graden te wassen.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘L’Atelier du Vin Glazencampagne’ bij DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor hoge korting op verschillende soorten glazen, een decanter en een wijn accessoire set van het merk L’Atelier du Vin. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Bekijk hier de actievoorwaarden