Ga naar de hoofdinhoud

Ontdek het gemak van de DekaMarkt app!

Het volledige assortiment onder je duim, eenvoudig toe te voegen aan je boodschappenlijstje. Bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Je mobiel gebruiken als zelfscanner, thuis of in de winkel. En je SmaakmakersPas altijd bij de hand. Het is allemaal mogelijk met de DekaMarkt app! Lees op deze pagina meer over alle voordelen.
Direct aan de gang met de app? Download deze voor iOS of Android.

Afspelen

Boodschappen doen

Een boodschappenhulp voor thuis én onderweg. Vind snel wat je zoekt in ons ruime, verse en scherp geprijsde assortiment. Scan, spreek of typ je boodschappen in, voeg ze toe aan je lijstje en laat ze  thuisbezorgen. En dit kan natuurlijk op een dag en tijdstip naar keuze. Nieuwsgierig? Lees alles over online boodschappen doen.

Smaakmakers

Met de DekaMarkt app heb je jouw SmaakmakersPas altijd bij de hand. Spaar direct je punten bij elkaar door te bestellen via de app of deze te gebruiken om te zelfscannen in de winkel. En natuurlijk heb je met de DekaMarkt app altijd inzicht in je actuele SmaaksmakersPunten.

Word jij ook een echte Smaakmaker?

Download de app

De DekaMarkt app is beschikbaar in verschillende app stores voor iOS, Android en Huawei. Download de app in jouw app store en probeer het zelf!

Jouw feedback is altijd welkom via klantenservice@dekamarkt.nl.

Assortiment

In de DekaMarkt app selecteer je jouw eigen DekaMarkt winkel, waarna je direct het vertrouwde assortiment kunt bekijken. Laat je inspireren en scrol door onze producten en scherpe aanbiedingen. Per categorie geordend, om het voor jou overzichtelijk te houden. Natuurlijk kan je ook direct producten opzoeken door middel van de intuïtieve zoekfunctie: scan, typ of spreek en vind snel jouw product. Voeg je keuzes toe aan je boodschappenlijst en laat ze met de beste kwaliteit vers thuisbezorgen.

Zelfscannen

Het zelfscannen met de app gaat stoppen per medio december.

Zelfscannen in onze winkels* kan nu nóg makkelijker, namelijk met jouw mobiele telefoon. Gebruik de DekaMarkt app en scan, via de camera van je telefoon, de artikelen die je nodig hebt. Alles in je winkelmandje? Reken dan af bij één van de betaalpalen. Snel en eenvoudig!

Kom je er niet helemaal uit? De medewerkers in de winkel en onze klantenservice helpen je graag weer op weg.

Boodschappenlijstjes

Je kunt eenvoudig je boodschappenlijst maken in de DekaMarkt app. Scan, typ of spreek gemakkelijk je lijstje bij elkaar en kies vervolgens zelf wat je met jouw lijst wilt doen. Je kunt deze bijvoorbeeld printen, delen, bestellen en afvinken. Gebruik de app in de winkel kun je de boodschappen één voor één kunt afvinken. Gek op lijstjes? Maak er zoveel je wilt en vergeet nooit meer iets te bestellen.

Mijn DekaMarkt

Door in te loggen in de Mijn DekaMarkt omgeving kun je jouw persoonsgegevens inzien en wijzigen, meerdere boodschappenlijstjes maken of bewaren, maar ook je eerdere gedane bestellingen terugzien, wijzigen of annuleren. Wil je producten nogmaals bestellen? Voeg deze eenvoudig toe aan je huidige boodschappenlijstje. Daarnaast vind je in de DekaMarkt app al onze winkels. Hiermee zie je niet alleen welke voor jou dichtbij is, ook vind je voor elk filiaal snel alle informatie.