Hak Bonenschotel stazak kidneybonen
550 gMomenteel niet beschikbaar
Omschrijving
Mexicaans gekruid kidneybonen chili schotel,
Ingrediënten
Ingrediënten: Groenten in wisselende verhouding 57% (ui, tomaat, rode paprika, doperwt, tomatenpuree), rode kidneybonen 36%, water, knoflook, kruiden en specerijen (komijnzaad, oregano 0.2%, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, witte peper, tijm, lavaswortel), zeezout, rode chilipepers 0,5%, maiszetmeel, natuurazijn.
Voedingswaarden
- Soort 100 GRM
- Energie Kilojoules (kJ) 317
- Energie Kilocalorieën (kcal) 75
- Vetten (g) , waarvan 0.4verzadigde vetzuren (g) 0.1
- Koolhydraten (g) , waarvan 10.7suikers (g) 3Voedingsvezel (g) 5.1
- Eiwitten (g) 4.6
- Zout (g) 0.44
Gebruiksadvies
De Kidneybonen Chili schotel is klaar voor gebruik. Alleen opwarmen. Bonen zijn een natuurproduct en kunnen ondanks zorgvuldige schoning nog een steentje bevatten dat van het land is meegekomen.
Bereidingswijze
[
"Kidneybonen wraps Voor 2 personen - 1 zak HAK Kidneybonen Chili Schotel - 1/4 krop ijsbergsla - 6 tortilla's - 125 g crème fraîche - Eventueel (vegetarisch) gehakt De Kidneybonen Chili schotel is klaar voor gebruik. Alleen opwarmen. Pan: schud of schep de zak leeg in een pan. Al roerende zachtjes opwarmen, niet laten koken. Magnetron: schud of schep de Kidneybonen chili schotel in een kom en dek af. Verwarm 2 à 3 minuten (afhankelijk van het vermogen) en roer door. Au bain marie: plaats het gesloten zakje ca. 10 minuten in water dat net niet kookt. Bereiding Kidneybonen wraps: Snijd de ijsbergsla in reepjes. Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm ze 20 sec. in de magnetron (600Watt) of bak ze even in een droge koekenpan. Verwarm intussen de Kidneybonen Chili schotel. Bestrijk de warme tortilla's met een lepel crème fraîche en schep wat Kidneybonen Chili in het midden. Leg er wat reepjes ijsbergsla op en rol de wraps dicht. Aan dit recept kunt u naar wens rul gebakken (vegetarisch) gehakt toevoegen.",
"Kidneybonen wraps Voor 2 personen - 1 zak HAK Kidneybonen Chili Schotel - 1/4 krop ijsbergsla - 6 tortilla's - 125 g crème fraîche - Eventueel (vegetarisch) gehakt De Kidneybonen Chili schotel is klaar voor gebruik. Alleen opwarmen. Pan: schud of schep de zak leeg in een pan. Al roerende zachtjes opwarmen, niet laten koken. Magnetron: schud of schep de Kidneybonen chili schotel in een kom en dek af. Verwarm 2 à 3 minuten (afhankelijk van het vermogen) en roer door. Au bain marie: plaats het gesloten zakje ca. 10 minuten in water dat net niet kookt. Bereiding Kidneybonen wraps: Snijd de ijsbergsla in reepjes. Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm ze 20 sec. in de magnetron (600Watt) of bak ze even in een droge koekenpan. Verwarm intussen de Kidneybonen Chili schotel. Bestrijk de warme tortilla's met een lepel crème fraîche en schep wat Kidneybonen Chili in het midden. Leg er wat reepjes ijsbergsla op en rol de wraps dicht. Aan dit recept kunt u naar wens rul gebakken (vegetarisch) gehakt toevoegen."
]
Bewaaradvies
Na openen gekoeld (max. 7°C) bewaren en beperkt houdbaar.
Contactgegevens
HAK B.V.
Postbus 2, 4283 ZG Giessen, Holland
Postbus 2, 4283 ZG Giessen, Holland
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.
Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.