DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Planet Deli Naan brood knoflook-koriander

220 g
1. 69
f

Omschrijving

2 naanbroden met koriander en knoflooksmaak

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM (TARWEBLOEM, calcium (carbonaat), ijzer, niacine, thiamine), water, koolzaadolie, gist, alcoholazijn, rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat, calciumfosfaat), gedroogde koriander (0,36%), kalonij zaden, zout, conserveermiddel (calciumpropionaat), aroma, magere MELKpoeder, knoflookpoeder, (0,034%), TARWEZETMEEL. Oorsprong EU en niet EU.

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 1120
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 265
 • Vetten (g) , waarvan 4.1
  verzadigde vetzuren (g) 0.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 47.3
  suikers (g) 2.7
  Voedingsvezel (g) 3
 • Eiwitten (g) 8.2
 • Zout (g) 0.8

Gebruiksadvies

Ontdooi het product minimaal 2 uur op een koele en droge plaats. Consumeer hierna binnen 24 uur.

Bereidingswijze

Opwarmen; Verwijder eerst alle verpakkingen. Oven 200ºC/ Hetelucht 180ºC/ Gas 6. Besprenkel het brood met een beetje water. Plaats het brood in een voorverwarmde oven gedurende 3-4 minuten. Oven na ontdooien: Volg de standaard oveninstructies zoals hierboven vermeld, en pas de opwarmtijd tot 6-7 minuten aan. Broodrooster: Besprenkel het brood met een beetje water. Plaats het brood in een broodrooster op middelhoge stand gedurende 1-2 minuten. Broodrooster na ontdooien; Volg de standaard broodroosterinstructies zoals hierboven vermeld, en pas de opwarmtijd aan tot 4 minuten.

Bewaaradvies

Opslag: Koel en droog bewaren. Na openen, binnen 1 dag consumeren. Geschikt om thuis in te vriezen. Meest ideaal is het product in te vriezen zo snel mogelijk na aankoop, maar altijd voor de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Binnen 1 maand te gebruiken. Het product niet opnieuw invriezen als het eenmaal ontdooid is geweest.

Contactgegevens

Signature Flatbreads (KK) Ltd.
PO Box 4554, Dunstable, LU69TH

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.