Vers Boeren bruin heel gesneden 800 g
1. 65
per 1 KG
1. 32
Omschrijving
Bruinbrood
Ingrediënten
Ingrediënten: VOLKORENTARWEMEEL, TARWEBLOEM, water, bakkersgist, bakkerszout, gedroogd TARWEZUURDEEG, emulgator (plantaardig): E471, TARWEZETMEEL, suiker, meelverbeteraar: E300, TARWEMOUTMEEL, raapzaadolie, enzymen (TARWE). Dit product kan sporen van soja, melk, noten, sesam en lupine bevatten.
Allergie informatie
Bevat Gluten Bevat Tarwe Kan sporen bevatten van Lupine Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Sesam(zaad) Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Amandelen Kan sporen bevatten van Hazelnoten Kan sporen bevatten van Walnoten Kan sporen bevatten van Cashewnoten Kan sporen bevatten van Lactose
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 971
Energie Kilocalorieën (kcal) 230
Vetten (g), waarvan 1.27
verzadigde vetzuren (g) 0.281
Koolhydraten (g), waarvan 42.92
suikers (g) 0.826
Voedingsvezel (g) 5.23
Eiwitten (g) 8.99
Zout (g) 0.96
Verplichte vermeldingen
Bewaaradvies
Droog en donker bewaren.
Gebruiksadvies
Verpakt op
Bereidingswijze
U kunt dit brood op de dag van aankoop in een gesloten verpakking invriezen. We adviseren u om het dan maximaal 4 weken in uw vriezer te bewaren bij een temperatuur van -18°C.
Meer informatie
Afzender en adres
Vers en Voordelig Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk klantenservice@detailresult.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.