Ga naar de hoofdinhoud

G'woon Broccoli

450 g
1. 25
f

Omschrijving

Broccoliroosjes, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :Broccoli.

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 113
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 27
 • Vetten (g) , waarvan 0.3
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.8
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 2.7
 • Eiwitten (g) 3.9
 • Zout (g) 0.013

Bereidingswijze

Pan: (hele verpakking) breng in een pan water aan de kook water, voeg de bevroren groenten toe en breng opnieuw aan de kook en laat 8-10 minuten garen. Afgieten en naar wens op smaak brengen. MAGNETRON (800 Watt): Verwarm circa 450 gram broccoli met 4 eetlepels water in een afgedekte voor de magnetron geschikte schaal gedurende 12-14 minuten. Halverwege de bereidingstijd de broccoli goed doorroeren .Afgieten en naar wens op smaak brengen. (1 portie: 200g) de broccoli (200 g) breng in een pan water aan de kook voeg de bevroren groenten toe en laat 4-6 minuten garen. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron 800W: de broccoli (200 g) met 2 eetlepels water in een schaal doen. Afdekken en 8- 10 min. op de hoogste stand verwarmen. Halverwege de bereidingstijd even doorroeren. Afgieten en naar wens op smaak brengen.

Bewaaradvies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

G'woon
Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.