Groko Rode kool met appeltjes 450 g
1. 76
per 1 KG
0. 79
Omschrijving
Rodekool met appeltjesvriesvers
Ingrediënten
Ingrediënten: 72% rode kool, water, 6% appel (appelstukjes, appelmoes), suiker, aardappelzetmeel, zout, uienpoeder, voedingszuur (citroenzuur), azijn, specerijen.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 214
Energie Kilocalorieën (kcal) 50
Vetten (g), waarvan 0
verzadigde vetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 11.1
suikers (g) 9.7
Voedingsvezel (g) 2.2
Eiwitten (g) 1.9
Zout (g) 0.74
Bewaaradvies
Bewaring thuis In vriesvak of diepvriezer: *-6c 1 week. **-12c 1 maand. ***-18c zie houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
Magnetron (900W): De nog bevroren rode kool met appeltjes in een schaal doen. De schaal afdekken en 10 minuten verwarmen. Halverwege de bereidingstijd even doorroeren. Bij een afwijkend vermogen de bereidingstijd verlengen of verkorten. Pan: De bevroren rode kool met appeltjes met een beetje water in de pan op een laag pitje laten ontdooien. Regelmatig roeren. Wanneer de rode kool is ontdooid, deze kort aan de kook brengen. Voor het serveren nog een keer doorroeren. UNSPECIFIED
Meer informatie
Afzender en adres
ARDO BV Antwoordnr. 11013, 4880 VC Zundert
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.