DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Iglo Groente idee Hollands

480 g
3. 89
f

Omschrijving

3 porties gemengde geblancheerde groenten met gebakken aardappelen en champignons, gekruid. Diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: Groenten in wisselende verhoudingen 76% (sperziebonen (22%), erwten 22%, ui, paprika (7,0%), maïs 4,8%), gebakken aardappelen 14% (aardappel, koolzaadolie, dextrose), champignons 4,8%, water, zout, peterselie 0,41%, witte peper, uienpoeder, nootmuskaat.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 271
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 65
  • Vetten (g) , waarvan 1.4
    verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 8.9
    suikers (g) 3.4
    Voedingsvezel (g) 3.5
  • Eiwitten (g) 2.4
  • Zout (g) 0.63

Bereidingswijze

Bereidingswijze: Niet ontdooien voor gebruik. Kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de panbereiding aan. In de pan. 1. Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een pan. Doe de diepvries Hollands mix in de pan. 2. Verwarm al roerend 3 minuten op hoog vuur en bak nog 7 minuten op matig vuur. Regelmatig roeren. In de magnetron. 1. Doe de diepvries Hollandse mix in een afgedekte magnetronschaal. 2. Verwarm op 800W gedurende 10 minuten of 5 minuten per portie van 160g. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Bewaaradvies

Thuis in de diepvries bewaren. Bij -18°C). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Iglo Nederland
Van Deventerlaan 40, 3528 AE Utrecht

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.