Dr. Oetker Ristorante mozzarella glutenvrij

370 g
3. 69
f

Omschrijving

Glutenvrije pizza, rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella en basilicum. Diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: 21% gezeefde tomaten, 19% MOZZARELLA KAAS, rijstmeel, water, aardappelzetmeel, 7,8 % cherrytomaten, EDAMMER KAAS,aardappelvlokken, raapzaadolie, erwten eiwit, gist, suiker, basilicum, kruiden, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose,xanthaangom), olijfolie extra vergine, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, mono- en diglyceriden vanvetzuren veresterd met azijnzuur, mono- en diglyceriden van vetzuren), gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, knoflook, MELKEIWITTEN, specerijen, citroensap, dextrose.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 961
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 229
  • Vetten (g) , waarvan 11
    verzadigde vetzuren (g) 4.9
  • Koolhydraten (g) , waarvan 22
    suikers (g) 2.1
  • Eiwitten (g) 11
  • Zout (g) 0.99

Bereidingswijze

1 Oven voorverwarmen Elektrisch: 230°C | Hetelucht: 210°C | Gas: 4 2 Folie verwijderen 3 Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de oven 13 - 15 min.

Bewaaradvies

Bij -18°C (*** -vak of diepvries) ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort
www.oetker.com

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'