Ga naar de hoofdinhoud

Wagner Sensazione pizza mozzarella

350 g
2. 79
f

Omschrijving

Pizza met 1% olijfolie, belegd met mozzarella, pikante provolone en kerstomaten, diepgevroren.

Ingrediënten

TARWEmeel, kaas (MELK) (20%) (mozzarella [MELK] (14%), pikante provolone [MELK] (6%)), gepelde gehakte tomaten (17%), water, kerstomaten (10%), zuurdesem (2%) (water, TARWEmeel, ROGGEmeel), extra olijfolie verkregen bij de eerste persing (1%), zout, kruiden en specerijen, TARWEmeel (vooverstijfseld), gist, koolzaadolie, suiker, moutmeel (GERST, TARWE), stabilisator: guarpitmeel, maïszetmeel, erwteneiwit, TARWEzetmeel

Voedingswaarden

 • Soort Per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ) 887
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 211
 • Vetten (g) , waarvan 7.1
  verzadigde vetzuren (g) 3.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 25.9
  suikers (g) 3.1
  Voedingsvezel (g) 2
 • Eiwitten (g) 9.9
 • Zout (g) 1.2

Bereidingswijze

Belangrijk! Optimale knapperigheid alleen met boven- en onderwarmte! Boven-/onderwarmte: 1. De oven goed voorverwarmen (boven- en onderwarmte) 230°C. 2. De folie verwijderen. 3. De pizza op een rooster in het midden van de oven leggen. 4. De pizza in 11-13 min. goudbruin laten bakken (de baktijd kan variëren al naargelang het type oven). Hete lucht: 1. De oven goed voorverwarmen op 210°C. 2. De folie verwijderen. 3. De pizza in het midden van de oven leggen. 4. De pizza in 11-12 min. goudbruin laten bakken.

Bewaaradvies

Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Bij -18°C (*** vak of diepvriezer) ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant.

Contactgegevens

Nestlé Wagner GmbH
In den Schemeln 4 D-66620 Nonnweiler

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.