DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

1 de Beste Airfryer dunne frites

750 g
1. 84
f

Omschrijving

Voorgebakken gecoate dungesneden frites, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :92% aardappelen, 5% zonnebloemolie, coating (aardappelzetmeel, dextrine, zout, rijstebloem, kurkuma), dextrose.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Airfryer (200°C): Verdeel de bevroren frites gelijkmatig in het mandje. Bak de frites op 200°C gedurende 10-12 minuten tot ze goudgeel zijn. Oven (220°C): Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de bevroren frites gelijkmatig op een met bakfolie belegde bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Bak gedurende 16-18 minuten af tot een goudgele kleur is bereikt. Voor een egale afbak is het aan te raden de frites halverwege de baktijd om te draaien. Heteluchtoven (200°C): Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de bevroren frites gelijkmatig op een met bakfolie belegde bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Bak gedurende 16-18 minuten af tot een goudgele kleur is bereikt. Voor een egale afbak is het aan te raden de frites halverwege de baktijd om te draaien.

Bewaaradvies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

1 de Beste
Postbus 1164 2400 BD Alphen aan den RIjn
1debeste@brooklandproducts.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.