DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

1 de Beste Kaassouffle mini oven 10 stuks

250 g
2. 99
f

Omschrijving

Ovenminikaassoufflés, voorgefrituurd, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :TARWEBLOEM, 25% kaasvulling (water, 40% kaas (98% MELK, zout, zuursel, microbieel stremsel), maïszetmeel, raapzaadolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, smeltzout: E341/E450/E452, MELKEIWIT, natuurlijke aroma (bevat MELK), zout, voedingszuur: E270, kleurstof: E160a), water, paneermeel (TARWEBLOEM, gist, zout, kleurstof: E160b(ii)/E160c/E100), plantaardige oliën (palm, raapzaad), zout, emulgator: E471/E466, voedingszuur: E330, kaliumchloride, zeezout, gedroogde glucosestroop, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), donkere basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, suikerstroop, gekaramelliseerde suiker), dextrose, SCHARRELKIPPENEI-EIWITPOEDER.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1497
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 359
  • Vetten (g) , waarvan 21
    verzadigde vetzuren (g) 7.8
  • Koolhydraten (g) , waarvan 33
    suikers (g) 4.9
    Voedingsvezel (g) 2.3
  • Eiwitten (g) 8.2
  • Zout (g) 1.2

Gebruiksadvies

Deze mini kaassoufflés zijn vegetarisch.

Bereidingswijze

Bereidingswijze: Heteluchtoven (220°C) / elektrische oven (240°C): plaats de bevroren minikaassoufflés op een ovenrooster met bakpapier en verwarm ca. 6 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. Laat de minikaassoufflés minimaal 2 minuten rusten alvorens te serveren. Airfryer (200°C): doe de gewenste hoeveelheid bevroren minikaassoufflés in het mandje (max. 10 stuks) en verhit 4 minuten in een voorverwarmde airfryer. Laat de minikaassoufflés minimaal 2 minuten rusten alvorens te serveren. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de Airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en maximale hoeveelheid. Niet geschikt voor in de friteuse.

Bewaaradvies

Diepgevroren bewaren (-18°C). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Detailresult Groep N.V.
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk,
klantenservice@detailresult.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.