DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Mora Oven mini frikandellen 20 stuks

400 g
4. 59
f

Omschrijving

Mini frikandel, voorgegaard, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten: Mechanisch gesepareerd kippenvlees 52%, varkensspek, water, paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), ui, zout, kruiden en specerijen, dextrose, glucosestroop, emulgatoren: E450 en E452, natuurlijke aroma's, antioxidanten: ascorbinezuur en citroenzuur, TARWE-eiwithydrolysaat, kleurstof: karamel. ''E''- nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 928
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 223
  • Vetten (g) , waarvan 15
    verzadigde vetzuren (g) 4.9
  • Koolhydraten (g) , waarvan 6.3
    suikers (g) 1
  • Eiwitten (g) 15
  • Zout (g) 1.8

Bereidingswijze

Bereidingswijze oven 1 Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C. 2 Plaats de frikandellen op een ovenrooster of bakplaat in het midden van de oven. 3 Verwarm de frikandellen bevroren 7-9 min., ontdooid 4-5 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren. Bereidingswijze Airfryer Ca. 6 min. | 200°C Airfryer voorverwarmen. Bevroren ca. 6 min. Ontdooid ca. 4 min. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt. Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL. Niet geschikt voor frituurbereiding

Bewaaradvies

Bewaren in de diepvries bij -18°C. Vanuit de diepvries 48 uur houdbaar in de koelkast. Houdbaarheidsdatum: zie panel. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Mora Consumentenservice
Antwoordnr. 65013 5000 VH Tilburg

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.