Queens Pangalicious mosterd & dille

250 g
2. 75
f

Omschrijving

Gemarineerde pangasiusfilet mosterd & dille, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten: Pangasiusfilet (VIS) (Pangasiusfilet, water, voedingszuren: E330, E332, E333, zout) 96%, MOSTERD (azijn, water, MOSTERDZAAD, zout, kurkuma, paprika, specerijen), zout, suiker, dille, witte wijn. Geproduceerd in een bedrijf waar ook TARWE, SOJA, en SELDERIJ worden verwerkt.

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 302
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 72
 • Vetten (g) , waarvan 1.1
  verzadigde vetzuren (g) 0.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.9
  suikers (g) 0.8
  Voedingsvezel (g) 0.2
 • Eiwitten (g) 14.5
 • Zout (g) 0.95

Gebruiksadvies

Wij hebben aan dit product alle zorg besteed, maar er kan – bij uitzondering – nog een enkel graatje in voorkomen.

Bereidingswijze

Bereidingswijze: De visfilet kan direct uit de vriezer in de oven. Om de filet te bakken, raden we aan deze eerst in de koelkast te ontdooien of de vacuümverpakking circa 20 minuten in koud water te leggen. KOEKENPAN (anti-aanbak): bak de ontdooide filet in olie of boter in 2-3 minuten aan elke zijde. OVEN (voorverwarmen op 200°C, heteluchtoven 180°C): verpak de filet met een klontje boter in aluminiumfolie en verwarm 20-22 minuten. Aangegeven bereidingstijden zijn richtlijnen. Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Bewaaradvies

Koelkast: 24 uur, Vriesvak -6°C (*): 1 week, Diepvries -12°C (**): 1 maand, Diepvries -18°C (***): zie houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Queens Products B.V.
Postbus 69 7050 AB Varsseveld

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'