Vis Marine Kabeljauwfilet 540 g
8. 98
per 1 KG
4. 85
Omschrijving
Kabeljauw (Gadus morhua), geglaceerd, diepvries
Ingrediënten
Ingrediënten :100% Kabeljauw (Gadus morhua) (VIS). Gevangen met trawlnetten en/of haken en lijnen in FAO 27-I Barentszzee (A), FAO27-IIa Noorse Zee (B), FAO27-IIb Spitsbergen en Bereneiland (C), FAO-Va Visgronden IJsland, FAO27-Vb Visgronden Faeroer. *voor vangstgebied zie lotcode Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit (beschermende ijslaag 10%)
Allergie informatie
Bevat Vis
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 332
Energie Kilocalorieën (kcal) 78
Vetten (g), waarvan 0.7
verzadigde vetzuren (g) 0.1
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.4
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.2
transvetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 18
Zout (g) 0.17
Natrium (mg) 0.067
Bewaaradvies
In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
De kabeljauw uit de verpakking halen en laten ontdooien. Na ontdooien binnen 48 uur consumeren. Voor consumptie volledig doorgaren. In de pan met een beetje olie iedere kant ongeveer 8-10 minuten bakken. In een voorverwarmde oven circa 20 minuten bij 180°C.
Meer informatie
Afzender en adres
Vismarine Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.