Vis Marine Wilde zalm 2 stuks 250 g
9. 36
per 1 KG
2. 34
Omschrijving
Roze Zalmfilet, diepvries
Ingrediënten
Ingrediënten :Roze zalm (VIS) (Oncorhynchus gorbuscha) Ter bescherming en voor een optimaal behoud van de kwaliteit zijn de visfilets omhuld met een laagje ijs (10%). gevangen in de noordwestelijke Stille Oceaan (FAO 61) met korven en vallen (A*) / Gevangen in de noordoostelijke Stille Oceaan (FAO 67) met ringnetten en kruisnetten (B*). *Exacte herkomst staat met letter weergegeven achter de lotcode.
Allergie informatie
Bevat Vis
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 451
Energie Kilocalorieën (kcal) 107
Vetten (g), waarvan 3
verzadigde vetzuren (g) 0.7
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 1.6
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.7
transvetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 20
Zout (g) 0.2
Natrium (mg) 0.08
Bewaaradvies
In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingswijze
De zalmfilets uit de verpakking halen en voor bereiding in de koelkast laten ontdooien. Na ontdooien binnen 24 uur consumeren. Oven (180°C): wikkel de ontdooide zalmfilets in aluminiumfolie in een afgedekte ovenschaal en laat ze 13-15 minuten garen in een voorverwarmde oven. Koekenpan: verhit vloeibare margarine of (olijf)olie en bak de zalmfilet gedurende 4-6 minuten. Halverwege keren. Na bereiding direct uit de pan halen.
Meer informatie
Afzender en adres
Vismarine Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.