Vis Marine Zalm in bladerdeeg met spinazie

300 g
2. 99
f

Omschrijving

Wilde zalm in bladerdeeg met spinazie, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :48% Bladerdeeg (TARWEBLOEM, water, plantaardige oliën (palm, raapzaad), zout, emulgator: E471, voedingszuur: E330), 27% wilde zalm (Oncorhynchus gorbuscha) (VIS), 23% spinaziesaus (30% spinazie, water, crème fraîche (MELK), zonnebloemolie, gemodificeerd aardappelzetmeel, volle MELKPOEDER, MELKEIWIT,glucosestroop, zout, stabilisator: E412, TARWEVEZELS, EIPOEDER, specerijen (peper, cayennepeper), natuurlijk aroma (TARWE), SCHARRELKIPPEN-EI. *Pacifische zalm (Oncorhynchus gorbuscha), gevangen met kieuwnetten en soortgelijke netten in het Noordoostelijke deel van de Stille Oceaan (FAO 67).

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
    enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
    meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
    transvetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    toegevoegde suikers (g)
    polyolen (g)
    zetmeel (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)
  • Natrium (mg)

Gebruiksadvies

Ondanks zorgvuldig fileren kan er onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Bereidingswijze

Oven: Het bevroren product afbakken in het midden van een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 25-30 minuten. Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200°C en bak de bevroren zalmfilets in bladerdeeg af gedurende 15-18 minuten.

Bewaaradvies

Diepgevroren bewaren (-18°C). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'