Ga naar de hoofdinhoud

Douwe Egberts Aroma Rood oploskoffie

200 g
Douwe Egberts Aroma Rood geeft je het vertrouwde thuisgevoel in een handomdraai. Met zijn ronde, harmonieuze smaak en geurige karakteristieke aroma de lekkerste koffie voor ieder moment. • Geen koffiezetapparaat benodigd • Smaaksegment Rond: Evenwichtig & Rond • Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie • Oploskoffie
6. 36
f

Omschrijving

INSTANT KOFFIE

Voedingswaarden

  • Soort

Bereidingswijze

Tips voor de lekkerste instantkoffie Kies je sterkte Gebruik 1 of 2 theelepeltjes koffie per kopje volgens de gewenste sterkte van je koffie. De lekkerste instantkoffie... Makkelijker kan niet: koffie in een kop, kokend water opgieten, even roeren, en genieten. Geniet ervan!

Bewaaradvies

Zo blijft de koffie goed Instantkoffie blijft lang goed (zie onderzijde pot). Je kan de koffie het beste op een koele een droge plaats bewaren. Ten minste houdbaar tot: Zie onderzijde pot.

Contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS
Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.